رفتن به محتوا رفتن به پابرگ

جهان های موازی نوشته ی میچیو کاکو

نقد و بررسی : جهان های موازی نوشته ی میچیو کاکو

جهان های موازی

من همیشه قلم میچیو کاکو را دوست داشتم و آن را تحسین می کنم. از طرفی روحیه ی پزوهشگری او را. برایم بسیار هیجان انگیز است که می بینم او همچون کودکی در پی پرسش های عمیق و ساده است. و البته بسیار ساده نیز به آن ها پاسخ می دهد. کتاب های او جزء معدود کتاب هایی است که در طول مطالعه غرق شده ام و تمام دغدغه ها را فراموش کردم. جایگاهی که شاید با کتاب های آسیموف تجربه کرده بودم.

کتاب جهان های موازی او، به خوبی نشان می دهد چرا چنین چیزی که تا دیروز خوراک محفل های عرفانی و ماورا الطبیعه بود حال در فیزیک جا خوش کرده. ایده ای بسیار جاه طلبانه که ذهن هر انسان زنده دلی را به گز گز وا می دارد. میچیو کاکو در اثرش سیر و مسیری که در مکانیک کوانتومی طی شده تا به اینجا برسیم را به قلم روان خود بازگو می کند. و من در طول مطالعه حس کردم که او ذوق خود را در جای جای کتاب، درخشانانه، نگه داشته.

اما این کتاب تنها در خصوص “جهان های موازی” نیست! می توانم با کمی احتیاط بگویم که این کتاب در خصوص اساس جهان هست! شما با مطالعه ی این کتاب می توانید دریابید که چرا جهان ما اینگونه است، از کجا آمده است، به کجا می رود و از این دست سوالات. بنابراین در ادامه به این می پردازد که دیگر جهان ها می توانند چگونه باشند.

خلاصه ی مطلب این کتاب، یک بسته ی ویژه برای تمامی شما دوست داران فیزیک است. در این کتاب از نسبیت و فیزیک کوانتوم گرفته تا ابعاد بالا تر و نظریه ریسمان موجود است. اگر این کتاب را تا کنون شروع نکرده اید، به نظرم الآن دیگر وقتش است. اگر هم که خوانده اید، شاید بهتر است بازخوانی آن را شروع کنید. از شما چه پنهان خودم نیز هوس کردم دوباره بخوانمش!!!

همراهی
اعلان به عنوان
guest

0 Comments
بازخورد درونی
نمایش تمامی کامنت ها

کتاب ها و مقالات

0
اگه دوست داشتید کامنت بگذاریدx